torstai 16. huhtikuuta 2020

Dag 29 / päivä 29

Uppe innan tuppen och jobba. Tur att det fanns att göra, annars skulle jag ha somnat. Jag kom hem till lektionen. Jag vet inte om jag vågar erkänna det här men vår kommunikation under lektionen har blivit så lätt nu. Ingen behov att skicka papperslappar och riskera att läraren upptäcker oss. Vi har en officiell chat berdvis diskussion och då har vi kaffegruppen. Papperslappar skulle faktiskt fungera lite sämre när vi sitter så långt borta från varandra. Duvorna skulle ha brottom.
Och nu orkar jag inte kolla rättstavningen.

-------

Aikainen mato tulee linnun nappaamaksi. Onneksi töissä oli töitä, niin pysyy paremmin virkeänä ja jaksaa vaikka sattuisi väsyttämäänkin. Koska eilen meni myöhempään sen kummallisen kokouksen takia pääsin aiemmin tänään ja ehdin hyvin luennolle ja vielä tekemään vähän muita opintoja ennen sitä. Luennon aikainen kommunikointi toisten kanssa on noussut aivan uudelle tasolle, kun enää ei tarvitse lähetellä paperilappuja. Se muuten olisikin aika hankalaa näin etänä.

2 kommenttia:

  1. Hei. Oli pakko laittaa viestiä, kun huomasin sivustolla ullankirjat.blogspot.com kommenttisi vuodelta 2015. Kerroit siinä, että olet kuunnellut Kerstin Gierin Rubiininpunan jostain. Olen ihan kriisissä yrittänyt löytää kirjaa jostain kuunneltavana tai kirjana (nyt varsinkin kun kirjastotkin on suljettu karanteenin vuoksi). Päädyin siis tänne kysymään, että mikä se sivusto oli, millä kielellä kuuntelit ja ennen kaikkea: onko sivusto enää tallessa. Kiitos jo etukäteen!

    Ystävällisin terveisin,
    Fanni

    VastaaPoista
  2. Kuuntelin sen näkövammaisten kirjastosta Celiasta. Muualta siltä ei näytä löytyvän.

    VastaaPoista

Ilahduta kommentillasi sekä minua että kanssalukijoita. Kommentit ovat blogin ainoa polttoaine.