torstai 16. huhtikuuta 2020

Päivä 28 / Dag 28

Tänään piti alkaa koulu etänä. Olin siitä suunnattoman vihainen, koska meille tuli pari viikkoa sitten viesti, että aloitamme viikolla 17. Eilen neljän (16) jälkeen tuli viesti tämän päivän tunneista. Osoittautui, että yhtään mikään ei toiminut aluksi. Sitten kun alkoi toimimaan niin myös töissä näytettiin, että kyllä sielläkin osataan ja 4 min varoitusajalla oli lähdettävä kokoukseen sinne. Siellä meni yliajalle, mikä on siinä mielessä hyvä, että taidan lähteä huomenna vähän aiemmin töistä ja päästä tähän koneen ääreen etäileen.

Hirmuinen harmi, että koulu hoitaa asioita niin huonosti, se saa karvat pystyyn ja muuten mielenkiintoiset aiheet tuppaavat ärsyttämään. Tänään vielä jäi puolelta porukasta eka luento kuulematta. Tietysti se oli varmasti kaikkein mielenkiintoisin luento koko kurssilla.

Siitä asioiden hoitamisesta, tämä tuli kuulemma niin yhtäkkiä, että meille ei saatu tunnuksia valmiiksi. Tässä oli kuitenkin 4 viikkoa aikaa.

________

Skolan började i dag. Även jag är väldigt förlåtande så här under katastroftider var det här under all kritik. Bättre att jag inte säger mera om det,konstaterar bara att det kan inte bli mycket sämre. Ändå hade vi en av de bästa lektioner i dag. Jag börjar få lite självtroende på det jag själv skriver och säger och får så mycket från medstudenter och från den härliga läraren.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi sekä minua että kanssalukijoita. Kommentit ovat blogin ainoa polttoaine.