perjantai 20. maaliskuuta 2020

Päivä 3/ Dag 3

Yritän nyt pysyä ruodussa vielä ainakin tässä vaiheessa ja kirjoittaa joka päivä. Tänään ei ollut varsinaisesti etä päivä, kävin töissä ja kuopus meni kouluun. Vanhin lapsista lähti äidilleen ja esikoinen on isällään. Saatiin sentään peliluola pelihuoneeseen, viimeinkin!  En tiedä, joko sieltä on yhteys suomen serkkuihin. Aiemmin kuopus on pelannut toisen serkkupojan kanssa. Onneksi näitä vielä huvittaa pelata. Jännää muuten, että yhtäkkiä kaikki valitus, että ihmiset on vain puhelimilla muuttuikin ongelmaksi, että kukaan ei enää halua olla netissä. Pitäisi päästä tekemään kaikkea sitä, mikä ei vielä kuukausi sitten kiinnostanut ketään. Onkohan meillä ihan väärä taktiikka yrittää vähentää ruutuaikaa?
Tänään on saunapäivä!

_____
Ingen riktig distansdag. Jag var på jobbet och minstingen i skolan. Äldsta barnet åkte och mellanbarnet har inte kommit hem.
Det vi har kallat spelrummet har nu blivit till ett spelrum. Förhoppningsvis barn har fått kontakt med sin kusin.
Tänk att det klagas så mycket att folk är bara online nuförtiden. Nu plötsligt vill alla vara sociala och överallt. Undra om sätten att försöka minska skärmtid är felaktiga?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi sekä minua että kanssalukijoita. Kommentit ovat blogin ainoa polttoaine.