maanantai 22. elokuuta 2016

Henkivartija

Innostuin Hiljan elämän seuraamisesta sen verran, että lainasin saman tien seuraavatkin kirjat. Tykkään edelleen. Vaikka kakkososa loppuikin cliffhangeriin, juuri kun olin kehunut Lehtolaista, ettei hän sorru käyttämään niitä. Ilmeisesti kuitenkin olen yksin mielipiteeni kanssa niistä. Ei se nyt kuitenkaan karkottanut minua kirjasarjan kimpusta.

Kirjoissa on selvästi teemana luonnonsuojelu, -arvostus ja ekologisuus. Lisäksi mukana on pohdintoja ainakin uskonnosta ja anteeksiantamisesta, seksistä ja ruuasta. Kaikki niistä taitaa olla mukana sen verran ohimennen, että niihin ei juuri kiinnitä huomiota, jos ne eivät millään tavalla kosketa itse kuuntelijaa. Ainakin kuvittelisin niin. Kirjat ovat kuitenkin oikein sopivaa kevyttä viihdettä kuunnella samalla, kun touhuilee keittiössä ja koiran kanssa.

Viikonlopun aluksi tein Nerille uuden lelun vanhoista paidoista leikellystä matonkuteesta. Siitä tuli heti suosikkilelu, ainakin toistaiseksi. Esikoinen väittää, että se johtuu hajusta.

2 kommenttia:

  1. Tyytyväisen oloinen ja kovasti kasvanut vartijan alku tuo Neri. Onko mallia labradori/kultainen noutaja? Nuo "punoslelut" ovat kovin mieleisia ja vaarattomia nelijalkaisille kavereillemme:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista. Vauhdilla se kasvaa. :O Tänään pistin valjaat päälle ja piti jatkaa maharemmiä kymmenne senttiä. Ei tainnut tulla viime viikolla harjoiteltua sen kanssa, muttei siitä niin kauhean kauaa voi olla. Muutenkin valjaat jää pieniksi, pakko hankkia jo isommat. Onkohan kultsu kokoa L? Nämä koko jutut on vaikeita, kun ei vielä kuitenkaan ole täysikasvuinen.
    Nuo punos- ja lettilelut on tosiaan kivoja, saa kulutettua vihdoinkin matonkuteita johonkin.

    VastaaPoista

Ilahduta kommentillasi sekä minua että kanssalukijoita. Kommentit ovat blogin ainoa polttoaine.