tiistai 13. lokakuuta 2015

Porkkanaa porkkanaa



Kuvittelin istuvani hetken päivällisen jälkeen ja kirjoittavani blogipäivityksen eilen loppuun kuuntelemastani kirjasta. Olin ihan unohtanut, että nuoriso nosti laatikollisen porkkanoita pakastettavaksi. 
Nyt on palasittuna ja ryöpättynä 3 litraa violetteja ja 2 litraa oransseja porkkanoita. Projekti jatkuu huomenna. Taidan leipoa osasta porkkanakakkua (keittämättömistä tietysti), kunhan vain löytäisin hyvän ohjeen.

2 kommenttia:

  1. Kuvassapa mielenkiintoisen näköinen haliporkkana! Poikkeaako tuo violetti maultaan perinteisestä oranssista? Kakuista ei tietoa, mutta porkkanasta pidän, joten popsi, popsi porkkanaa, kuten tapana on rallatella:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika samalta ne maistuu. Nyt syksyllä niissä on vähän erilainen haju ja ryöpättynä aavistuksen erilainen maku. Mutta en varmaan tunnistaisi sokkotestissä.

      Poista

Ilahduta kommentillasi sekä minua että kanssalukijoita. Kommentit ovat blogin ainoa polttoaine.