Toinen kirja Punaisen Ristin sairaanhoitaja Nina Borgista. Nina ei edelleenkään onnistu olemaan erossa vaarallisista työtehtävistä eikä hänen miehensä ole siihen tyytyväinen.
Hyvin saman tyylinen, kuin sarjan ensimmäinen osa: Itäeuroopasta Tanskaan ulottuva rikollisvyyhti jota Nina sotkeutuu selvittämään.
Ihan viihdyttävää luettavaa, mutta jollakin tavalla lattea kokemus. En osaa sanoa, mitä kaipaisin enemmän, mutta jotakin, ehkä syvyyttä Ninan persoonaan. Uskon silti vielä kuuntelevani kolmannenkin osan pikapuoliin.
Camilla Läckberg: Enkelintekijä (2011)
Kahdeksas kirja Patrik Hedeströmin ja Erica Falkin seikkailuista, edesottamuksista ja perhe-elämästä. Taattua ruotsalaista dekkarilaatua.
Noudattaa samaa kaavaa muiden Läckbergin kirjojen kanssa: tapahtuu rikos, jolla on juuret jossain menneisyydessä. Kertomus kulkee vähintään kahdella aikatasolla ja sitä kerrotaan monen ihmisen näkökulmasta. Varsin toimiva kaava.
En ollut uskoa, että tämä on jo kahdeksas kuuntelemani Fjällbacka-kirja, seuraava onkin sitten viimeisimmäksi ilmestynyt.
Nyt olen kuunnellut Pohjoismaa-haasteeseen yhden islantilaisen, kaksi tanskalaista ja monta ruotsalaista dekkaria, tosin kyllä molemmat tanskalaiset samalta kirjailijalta ja ruotsalaisetkin vain kahdelta. Nyt puuttuu vielä norjalainen dekkari. En ole vielä koskaan lukenut sellaista, harkinnut kyllä. Kenen kirjoittamia kannattaisi ensisijaisesti lukea?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ilahduta kommentillasi sekä minua että kanssalukijoita. Kommentit ovat blogin ainoa polttoaine.