sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Viikko ilman kahvia ja blogia

Olen tavallaan lyönyt vetoa, tai ottanut vastaan haasteen. Perheen miehet aikovat olla ilman yhtä peliä koko viikon ja minä lupasin olla ilman blogia. Saan kirjoittaa vain yhden kirjapäivityksen, jossa saan sen tietyn kirjan luettua tämän viikon aikana. Muuten saan käydä lukemassa kommentit, mutta en vastata, saan lukea toisten blogeja, mutta en kommentoida.

Osallistun myös "juon vain vettä" -haasteeseen. Syödä saa ihan normaalisti. Kahvia voi tulla ikävä, ja piimää. Onneksi ruotsalaiset ruukaa syödä piimän lautaselta niinku se ois villiä, saan nyt opetella sen tavan. Mutta vain piimää saa syödä juomisen sijasta, limun ja mehun syöminen on huijausta. Piimää tarvin närästystä vastaan, vaikka voisihan sen ehkä korvata manteleilla.
8 kommenttia:

 1. No, on se siellä Ruotsissa, kun on piimäkin villiä! Minä nautin aina aamupalalla jukurttia. Yhden valmistajan jukurtti on niin juoksevaa, että se on kuin piimää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei oikein saakaan kunnon viiliä tai piimää, kaikkia on vaan sitä "filmjölkiä", joka on vähä juoksevaa viiliksi ja paksua piimäksi. Mutta sitä saa sitte vaikka minkä makusena, meijän suosikki taitaa nyt just olla joku acai-mustikka.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pari päivää oli kamalaa, sitte ei enää särkenyt päätä, muuta ku sen verran kuin sitä on särkenyt jo muutaman viikon. Eikä kovin monesti ole tehnyt edes mieli. Nyt mietin, joisinko tälläkään viikolla, ainakaan vielä tänään.

   Poista
 3. Voisin sitten nukkua viikon saman tien, minä en ilman kahvia pärjää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin luulin, mutta ihan ok se sitten menikin. Ja blogitta oloon totuin yhtä äkkiä, kävi mielessä, että jos en aloittaisikaan kumpaakaan enää uusiksi.
   Toisten blogien kommentointikielto oli hankalinta pitää. Yhtä kommentointin, kun unohdin sen olevan blogi.

   Poista
 4. Pitäisipä melkein itsekkin kokeilla. Mulla on hassu suhde kahviin. Töissä juon sitä usein viisikin kuppia päivässä, mutta kotona ollessa en juuri kaipaile. Nyt tosin oon alkanut opettelemaan mutteripannun käyttöä. Jotenkin liian tujut sumpit tulee sillä minun makuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli joskus noin. Nyt on jäänyt töissä paljon vähemmälle, kun eihän se työpaikkojen automaattikahvi ole erityisen hyvää.
   Lakon jälkeen olen juonut nyt 0-2 mukillista päivässä, yritän pitää vähempänä niin pitkään kuin mahdollista.

   Poista

Ilahduta kommentillasi sekä minua että kanssalukijoita. Kommentit ovat blogin ainoa polttoaine.