keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Paholaisenhillo

Jos koiralla olisi blogi se kurjoittasi nyt:
"Mamma on tullut kotiin. Minä rakastan mammaa. Mamma ymmärtää noutajan tarvitsevan paljon herkkuja."


Tästä patjasta ompelen tänään koirasängyn. Voi olla, että tuleva omistaja on ominut sen jo nyt niin, että saanee hepulin, kun alan leikkelemään.

Sisko sanoi minulle Haaparannan onnikka-asemalla:"Älä kiinny tavaraan kiinny ihmisiin!" Olin järkyttynyt, koska vad5a 18v palvelleet vaelluskenkäni murtuilivat yhtäkkiä pilalle. Pahinta niin kauan kestävissä kengissä on, että niihin ehtii kiintyä.


Vielä en ole saanut heitettyä menemään.

Otsikko lupaili ruuanlaittoaihetta. Tässä samalla kiehuttelen paprikahilloja. Kerron myöhemmin, miten pahasti epäonnistuvat. Tai onnistuvat, mihin en vielä usko. Kuulokkeissa seurana David Casarettin Kuolema Kukko-onnen majatalossa. Sen luvattiin olevan Thaimaahan sijoittuva hyvänmielen dekkari.  Toivottavasti vastaa odotuksia. Bussimatkalla lopettelin Harri Nykäsen Ariel Kafka -sarjan ja tutustuin australialaiseen muslimiin. Molempia ikävöin ja suosittelen kaikille.

4 kommenttia:

 1. :) Täytyyhän se ikkaripatja ennen Mamman kynsiin antamista itse sisäänajaa ja omat tuoksut siihen saada...
  Hyvä toteamus kiintymisestä. Silti liki repesin raivosta, kun omat vasta kunnolla sisäänajetutja moneen kertaan suutarilla käyneet Ecconi pohjat kirjaimellisesti murenivat palasiksi kaupan lattialle.
  Nyt jänskättää: paprikahillo ja paholaisen? Chiliä sekaan? Mainiota kesänjatkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Tein kaksi versiota hillosta. Yksinkertainen paprikasta ja chilistä (+sokeri, viinietikka ja vesi) oli parempaa. Toisen tein keltaisista suippopaprikoista, se oli virhe, tuli liian mietoa. Chilit olivat liian mietoja. Hyvää, mutta ei ihan sitä, mitä hain.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Serentis, Paholainen menee kokeiluun:) Omat chilit eivät tänä vuonna juuri kukoista, eivätkä sadon runsaudellaan uhkaa, mutta maistamaan kuitenkin päästään ja puodistahan nuita saa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös on chili kukkinut reippaasti, mutta ei tee hedelmää! En ymmärrä, miksei. Meillä on kaupassa rajoitettu valikoima, mutta jostain löytynee vähän tujimpiakin.
   Ohjeen löysin googlaamalla paprikahilloa.

   Poista

Ilahduta kommentillasi sekä minua että kanssalukijoita. Kommentit ovat blogin ainoa polttoaine.