torstai 22. lokakuuta 2015

Dolores Redondo: El guardián invisible

Vaikka en äänikirjojen kuuntelijana ole kiinnittänyt juuri huomiota kansikuviin, bloggaamisen myötä niitäkin on tullut katseltua. Silti kansikuvat eivät juuri vaikuta kirjavalintaani nykyään. Ennen varmasti vaikuttivat enemmän kuin haluan tunnustaa.

Joskus nuorempana en ajatellut, että kansi voi olla aivan erilainen eri kielissä versioissa.  Aika isoja eroja näissä joskus on.

Ovatko kaikki muut menossa kirjamessuille?


6 kommenttia:

 1. Uskomaton löytö sinulta. Kyllä tuo kansi on paljon parempi. Minusta kansi oli mitäänsanomaton. Toki suomenkin kannesta pidettiin, mutta pitääkö tavallinen ostaja? Kirjabloggarit seuraavat ehkä enemmän kirjoja.

  Minua ei pahemmin messut kiinnosta, inhoan ryysiksiä. Ystäväni viettää siellä koko päivän antikvaarien puolella ja puolisoni tekee kierroksen ja löytänee jotain kivaa. Olen siis delegoinut tungoksen, kiireen ja etsimisen.

  VastaaPoista
 2. Olen ollut sosiaalisesti täysin eristäytynyt pari vuotta. Voisi olla ihan hauskaa olla välillä olematta. Mutta en sitten tiedä.

  VastaaPoista
 3. Minäkään en ole messuilla. Minulla on vaan pari päivää syyslomaa ja mieluummin rauhoitun kotona kuin lähden reissuun Helsinkiin. Ehkä ensi vuonna, kukas tietää. :) Espanjalaisen painoksen kansi on tyylikäs, minä tykkään tuosta. Vastailin muuten viimein sinulta saamaani kysymyshaasteeseen. Kiitokset mukavista kysymyksistä!

  VastaaPoista
 4. Kannella on merkitystä silloin kun etsin luettavaa, selailen.
  Mutta olen kyllä aina ihaillut isompien kielialueiden (englanti ja espanja) kirjojen kansia.
  Heillä kun on mahdollisuuksia panostaa vähän enenmmän rahaa kansien suunnitteluun ja kilpailuakin taitaa olla aika lailla, Suomessa kannet ovat monesti aika tylsiä.

  Ajattelimme mennä poikani kanssa tulevalla ameriikanreissullamme isoon kirjakauppaan vain ihailemaan valikoimaa ja kansia:)

  Ja kirjallisuusmessut kutsuvat sunnuntaina lähes koko perhettä.

  VastaaPoista
 5. Kaunis kansi! Meilläkin on viime aikoina mm. Elina Warsta kunnostautunut https://www.google.fi/search?q=elina+warsta+uudet+kannet&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB0QsARqFQoTCPfuv4ie2MgCFcF8cgodEk0AHw&biw=1865&bih=937 Niin paljon kuin aihepiiri kiinnostaakin, eivät ole suuret tapahtumat tungoksineen tätäkään tyttöä varten, aikoinaan tuli työn puolesta messuiltua rkotitarpeiksi, joten sään salliessa suuntaan luontopoluille. Mallikasta viikonloppua Sinulle:)

  VastaaPoista

Ilahduta kommentillasi sekä minua että kanssalukijoita. Kommentit ovat blogin ainoa polttoaine.