tiistai 24. maaliskuuta 2020

Päivä 7 / dag 7


Päivä 7                                                     Dag 7      
Urheilutunti eri lajeja eri huoneissa        Idrott, olika grenar i olika rum
Kirjoitustehtäviä/ etälukiota                    Skrivuppgifter / distansskola
Ruokatunti                                               Matrast
Autetaan toisia tunti                                Hjälpa varandra lektion
Mammografia / etälukiota / ruotsia        Mammografi/ distasskola / svenska



Tänään ei ollut, minun osaltani, etäpalavereita eikä muita tapaamisia. Tein tehtävää yhdessä opiskelukavereiden kanssa. Tai siis jokainen teki omaa tehtäväänsä, mutta mietittiin joitain asioita yhdessä ja kommentoitiin juttuja. Jos ei siitä ole apua, niin on se ainakin hauskempaa. Molemmat pojat ovat kotona ja sain heidät jopa auttamaan toisiaan koulujutuissa. Kun tulin kotiin oli joku ehtinyt laittaa saunan lämpenemään. (Kuulemma kuopus.) Esikoisella on huomenna etäkoe, se on kuulemma jo kolmas tämän viikon aikana. Toimii kuulemma hyvin. Oikeasti ihmetyttää, miten on niin mahdoton ajatus saada yläasteelliset etäkouluun, kun se kuitenkin näyttää toimivan noin hyvin. Ymmärrän, että tämä on vaikeaa ammattikouluille, joista on vaikeaa antaa jokaiselle oppilaalle vaikkapa kaivinkone kotiin, että harjoittele tuolla.

Kävin hakemassa paketin, kun oli kuitenkin pakko olla kylillä. Kaupassa meinasi jopa ärsyttää, miten ihmisiä seisoskeli lasten kanssa tiiviissä ryhmissä. Sain kuitenkin paketin. Pihalla ihmettelin, että mitä oikein tilasinkaan. Muistin lopulta. Te saatte kuitenkin odottaa muutaman päivän, ennen kuin esittelen ostokseni.
---------------

I dag hade jag inga möten.  Det blev att jobba tillsammans med mina fina kursare. På sätt och vis att jobba och tillsammans. Vi hjälper, eller då inte hjälper varandra. Alla skriver nog individuellt men det är trevligt att diskutera om vad menas med frågor och vad menas med några begrepp. Kvalitén på svaren vi ger varandra varierar. Jag vet inte om vi är så stor nytta till varandra men det är åtminstone roligare. Jag fick till och med ungarna att hjälpa varandra med skolgrejer. Undra hur mycket mutor jag egentligen lovade till dem.
Efter att jag hade varit i mammografi hämtade jag ett paket. Jag höll på att bli vansinnig när jag såg hur folk träffar i affär, har med barn och klumpar sig så att de absolut inte har två meters säkerhetsavstånd, inte ens en meters. Jag fick till slut paketet och då stod jag ute vid bilen och undrade att vad i hela världen var det jag hade nu beställt. Jag kom på det till slut. Men ni får vänta ett tag till innan jag presenterar böckerna till er.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi sekä minua että kanssalukijoita. Kommentit ovat blogin ainoa polttoaine.