torstai 3. maaliskuuta 2016

Bloggaamisesta

Vilkaisin blogin kävijätilastoa. Yleensä mielenkiintoisin tilasto on, mistä eri maista lukijoita, tai muuten vain kurkistelijoita, on käynyt. Toisinaan myös lista, mistä blogeista tänne on löydetty, siitä listasta löytää välillä ihan uusia mielenkiintoisia blogituttavuuksia. Tänään huomasin listan siitä, mitä postauksia on katseltu myös jännäksi listaksi; olin kokonaan unohtanut edes lukeneeni joitakin niistä.  Hauska, kun palautuvat mieleen. Ja mukavaa huomata, että joku lukee vanhojakin juttuja täältä.

7 kommenttia:

 1. Sekin on hämmentävää, mitä kirjoituksia on luettu eniten. Minulla on luettu niitä, missä olen ollut enemmistön mielipidettä vataan. Pihi nainen käytti tästä ilmiöstä nimeä "käänteinen lukuvinkkaaja".

  VastaaPoista
 2. Minusta se on ymmärrettävää, jos kaikki muut ovat samaa mieltä, niin kiinnostaa se erilainen mielipide.

  VastaaPoista
 3. Tutkailin omia tilastojani muutama viikko sitten kun olin menossa kertomaan bloggaamisesta lukupiireihin. Yksi katsotuimmista teksteistä on vuodelta 2012, Kansallisoopperan 100-vuotishistoriikki. Pakko tunnustaa että ei ole mitään muistikuvaa kirjasta, ei edes sen jälkeen kun luin postauksen. Nyt tekee mieli hakea kirja käsiin ja selailla sitä, josko sitten palautuisi mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on niin kauan aikaakin. Voiko tosiaan muistaa kaikkia lukemiaan kirjoja vuosien takaa. Mun blogi on alle vuosikas, joten vielä pitäisi olla jotenkin muistissa asiat. En väitä muistavani hyvin kaikkia vuoden aikana kuuntelemiani ja lukemiani kirjoja nyt, kun ahmin niitä parisataa vuodessa. Mutta uskon (tai ainakin toivon) muistavani ne, joista olen jopa blogannut.

   Poista
 4. Kiintoisaa ja yllätyksellistä puuhaa tämä bloggaaminen, kommenttien vaihto ja runsaat hyvät vinkkaukset ynnä löydökset. Tuo Marjatan "käänteinen lukuvinkkaaja" á la Pihi Nainen on oiva ja tosi termi ja on auttanut välttymään myös muutamalta lukuflopilta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on vaikea tietää, mitä ajattelisi joistain kirjoista, kun sattuu lukemaan tosi erilaisia mielipiteitä. Sitte saattaa olla, että itseä ei miellyttäkään yhtään joku, josta tykkää moni, joiden kanssa yleensä on sama maku. Sitte miettii, että enkä oikein tajunnut tätä.

   Poista
  2. Joskus on vaikea tietää, mitä ajattelisi joistain kirjoista, kun sattuu lukemaan tosi erilaisia mielipiteitä. Sitte saattaa olla, että itseä ei miellyttäkään yhtään joku, josta tykkää moni, joiden kanssa yleensä on sama maku. Sitte miettii, että enkä oikein tajunnut tätä.

   Poista

Ilahduta kommentillasi sekä minua että kanssalukijoita. Kommentit ovat blogin ainoa polttoaine.