maanantai 22. kesäkuuta 2015

Kesälukumaraton


Perjantaina starttaa kesän (ensimmäinen) lukumaraton. Tai oikeastaan starttipäivä on jo torstaina, vaikka varsinainen maratonpäivä on perjantai. Minä joudun ottamaan varaslähdön ja lukemaan torstai-illasta perjantai-iltaan, koska perjantaina on työpaikan brännboll-ilta. En kyllä ole ihan varma osallistunko, koska on missään nimessä ainakaan pelaa brännbollia, en missään tilanteessa enkä ainakaan humalaisten työkavereiden kanssa. Ja jos sataa, olen mieluummin kotona kuuntelemassa kirjaa. Tai voihan sitä kuunnella firman pileissäkin....


Lukumaratonille voi ilmoittautua täällä. Sieltä löytyy myös säännöt. Aion raportoida lukemani ja kuuntelemani sivut sekä siellä että täällä.


Yhtenä maratonkirjana on varmasti yhä edelleen kesken oleva Toni Hillin viimeisin dekkari. Se etenee hitaasti. Mutta onpahan katetta koko rahalle. En ole vieläkään valinnut toista kirjaa, sitä, jota kuuntelen. Taidakin mennä vakoilemaan, onko muilla osallistujilla hyviä ideoita.

1 kommentti:

  1. En harmillisesti pysty osallistumaan yhteismaratonille mutta seurailen ja tsemppailen osallistujia. Antoisaa maratonia jo tässä vaiheessa! :)

    VastaaPoista

Ilahduta kommentillasi sekä minua että kanssalukijoita. Kommentit ovat blogin ainoa polttoaine.