torstai 25. kesäkuuta 2015

Lukumaraton


Olen edelleen kahden vaiheilla aloitanko maratonin tänään vai huomenna. Kesäflunssa ja sadesää muuttivat suunnitelmat. Onneksi lukumaratonille voi osallistua huoletta flunssassakin, mutta suoritukseen se voi vaikuttaa, kun väsyttää ihan älyttömmästi.

Olen valikoinut lukumaraton kirjoiksi:
Pasi Ilmari Jääskeläinen: Sielut kulkevat sateessa  458 s.
Vera Vala: Kuolema sypressin varjossa
Toni Hill: Los Amantes de Hiroshima                  37 s.

Kahta ensimmäistä kuuntelen, kolmatta luen. En aikonut kuunnella muita dekkareita niin kauan, kun luen tuota espanjankielistä, mutta muutin nyt mieltäni. Valikoin uusia kirjoja, joista on helppo seurata sivumääriä legimus-kuunteluohjelmalla.

Raportoin tänne, milloin aloitan ja miten edistyn.
Startti 18:30

-------------------
Lopputulos vähän alle 500 sivua. Ei ole selvästi minkäänlaista kestävyyttä, nukahdin iltapäivällä ihan liian moneksi tunniksi. Lisäksi päivälle tuli yksi odottamaton pakollinen meno, mutta onneksi se ei vienyt ihan kamalan kauan.
En siis ehtinyt aloittamaan Valan kirjaa, kuuntelen sen ehkä nyt tähän perään, vaikka minulla on kesken Oi ihana toukokuu, mutta jatkan sitä sitten, kun aurinko taas paistaa. Sielut kulkevat sateessa sopi oikein hyvin tämän kesän alkuun. Yllättävän hyvä kirja, vaikka muistuttaa painajaistani. Siitä sitten enemmän, kun saan sen loppuun.

3 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista maratonia! Kuolema sypressin varjossa on tullut luettua ja oli ihan ok kokemus. Dekkarit eivät ole vahvinta aluettani. Jääskeläisen teokset ovat yhä harmillisesti lukematta, vaikka kiinnostavat kovasti.

  VastaaPoista
 2. Tämä Jääskeläinen on ihan erilainen ja paljon parempi, mitä odotin. Suosittelen.
  Dekkarit muuten yleensäkin ovat ok, aina varma valinta, mutta harvoin todella hyvä. Vaikka olen viime aikoina ihastunut muutamiin kovasti.

  Kiitokset Suvi ja Pihi nainen :), tsempistä ja kiitosksista.

  Kiva, kun joku jaksaa kommentoida. Sillä taas jaksaa blogata.

  VastaaPoista

Ilahduta kommentillasi sekä minua että kanssalukijoita. Kommentit ovat blogin ainoa polttoaine.