torstai 11. kesäkuuta 2015

Pihalla

Olen ollut flunssassa, mutta pihalla on tehtävä hommia, jos ei halua hukkua rikkaruohoon. Tänä keväänä on ollut pakko käyttää joka ikinen sateeton minuutti pihalla. Trimmerin kanssa heiluessa on hyvä kuunnella kirjaa, niin etenee viimein sekin.


Jätin sentään muutaman kukan vielä kukkimaan.


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ei kait, mutta kun tuota ei-toivottua kasvililsuutta on ihan kamalasti. Ja haluan pitää ruohon lyhyenä ja reunat siistittynä, että ei tulis käärmeitä pihaan. Onneksi on kissoja.

   Poista
 2. Sateettomia päiviä ei tänä keväänä ole paljon ollut, saisi jo lämmetä kiireesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Eilinen meni pihalla, kiireessä tehtiin hommia, koska tänään taas sataa. Traagisinta on, että kasvihuoneen lämmitys on edelleen välillä päällä.

   Poista
 3. Tus fotos son preciosas, y siento decirte que no hay forma de que se traduzca a otro idioma tu blog. Me ha sido imposible.
  Saludos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gracias! Yo también he probado si funciona traducir esta blog a otra idioma, pero no funciona nada el transladores. Finlandes es un idioma tan diferente. Y yo tampoco escribi español suficiente bien para escribir un blog en español.
   Aunque ahora estoy leyendo un libro en español :) Ya hace tiempo de ultimo.

   Poista
 4. Tus fotos son preciosas, y siento decirte que no hay forma de que se traduzca a otro idioma tu blog. Me ha sido imposible.
  Saludos.

  VastaaPoista

Ilahduta kommentillasi sekä minua että kanssalukijoita. Kommentit ovat blogin ainoa polttoaine.