maanantai 17. elokuuta 2015

Prinsessa Sinisilmä

Olipa kerran kaukaisessa kuningaskunnassa prinsessa, jota kutsuttiin Sinisilmäksi, koska hänellä oli niin kauniit, suuret siniset silmät. Hän asui onnellisena perheensä kanssa suuressa linnassa. Prinsessalla oli tapana leikkiä linnan pihalla.

Eräänä päivänä, kun prinsessa oli tapansa mukaan leikkimässä linnan pihalla, tuli muurin yli ilkeä noita. Hän kaappasi prinsessan mukaansa omaan linnaansa ja lukitsi hänet korkeaan torniin.Aluksi prinsessa oli rauhallinen vankilassaan. Vähän ajan kuluttua hän kuitenkin tajusi tukalan tilanteensa ja uhkaavan vaaran ja hätääntyi.Sinisilmä ajatteli selviävänsä pinteestä omin avuin, mutta huomasi lopulta tilanteen toivottomaksi ja päätti huutaa apua.

Prinssi Rohkea oli kiertelemässä maita ja mantuja uljaalla ratsullaan. Hän sattui pysähtymään noidan linnan edessä ja kuuli avunhuutoja tornista, huomasi hädässä olevan prinsessan ja päätti toimia.

 
Prinssi kiipesi torniin ja ojensi auttavat kätensä prinsessalle.

 
Prinssin ratsu oli varustettu myös prinsessan tarpeiden mukaan ja he pakenivat yhdessä noidan linnasta.

 
He muuttivat asumaan prinssin linnaan ja elivät onnellisina elämänsä loppuun asti. 
Teksti ja kuvitus Serentis ja Poikaset

4 kommenttia:

 1. Olipa hauska! Nyt muistui mieleen, että pitää mahdollisimman pian saduttaa oppilaita. Kiitos siis vinkistä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   On tosi kurjaa, että emme poikasten kanssa osaa piirtää,mutta ainakin tykkäsivät ideasta.

   Poista
 2. Hyvä tarina ja kivat piirrokset. Niitä on hauska katsella kun ne eivät ole liian viimeisteltyjä. Niistä löytyy monta mielenkiintoista yksityiskohtaa. Viimeinen kuva on huippukiva kun siinä ollaan kruunut päässä keittiössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rita A. Mietin tuossa, että nuille olisi vielä saanut piirtää kuulokkeet korville. Muistuttaisi sitten kovasti minun perhettäni ;)
   Poikasen oli taroitus piirtää prinsille päähän moottoripyöräkypärä, jossa on kruunukuvio, mutta se taisi unohtua piirrellessä :D

   Poista

Ilahduta kommentillasi sekä minua että kanssalukijoita. Kommentit ovat blogin ainoa polttoaine.