sunnuntai 23. elokuuta 2015

Ullakkopäivä

Joskus on pakko siivota taloa. Oikein kunnolla. Tarkoituksena oli saada mahdollisimman paljon tavaraa kaatopaikkakuormaan. Tietenkään emme halua lähettää kaikkea kaatopaikalle, eli jonkun on käytävä läpi ja lajiteltava romua.
Ensin tyhjennettiin autotallia kuumassa auringonpaisteessa. Ensimmäistä kertaa tänä kesänä oikeasti tarkeni.

Seuraavaksi loput perheestä otti vapaata ja minä kiipesin vintille lajittelemaan tavaroita. Eksyin ehkä hieman aiheesta ihastelemaan kaikenlaisia pikku löytöjä.Vintillä peltikaton alla tarkeni hyvin. Aika kului mukavasti kirjaa kuunnellen ja mielenkiintoisia laatikoita tutkien. Soittimesta oli loppua akku, eikä vintillä ole sähköjä. Onneksi sain tilattua sinne power bankin. Sain lopulta siivottuakin.

6 kommenttia:

 1. Oletpa ollut ahkera! Ja mainio idea kuunnella äänikirjaa siivouksen lomassa. Taidan ottaa konstin kokeiluun.

  VastaaPoista
 2. Olen kuunnellut siivotessa jo vuosia, imuroidessa joutuu joskus käyttämään kuulosuojaimia kuulokkeiden päällä. Tai joutui, juuri äsken totesin, että uusi imurini on niin hiljainen, että ei tarvi.

  VastaaPoista
 3. Tavaroiden lajittelu tuntuu alkuun (ja lopuksi kun voimat loppuu ja yleensä jää sälää, joka ei kuulu oikein minnekään) nihkeältä mutta usein tekee todella mielenkiintoisia ja hyödyllisiä löytöjä. Ei muistakaan mitä kaikkea sitä omistaakaan.

  VastaaPoista
 4. Onhan se tylsää, mutta tuo ullakko on ihan kiva. Kellari on pahempi.

  VastaaPoista
 5. Siivoaminen, järjestely ja tavaroiden katselmus on eri hauskaa. Vaatekaapeistakin löytyy aina vaikka mitä "uutta" :) Oma tyydytyksensä tulee siitä kun kantaa tarpeetonta kamaa keräykseen, roskikseen ja jätepaperiin. Meillä ei ole ullakkoa. Se kuulostaa jännittävältä.

  VastaaPoista
 6. Minä olen muuttanut taloon, jota en ole koskaan vielä tutkinut kokonaan. Mun järjestelyinto tahtoo aina loppua ennen, ku kaikki on paikoillaan.
  Viikonloppu tosiaan tunsin tyydytystä kaikesta poisheitetystä.
  Ensimmäisen kuvan tavaroita en ole nähnyt koskaan ennen, toisessa kuvassa taas on omat vauvavilttini.

  VastaaPoista

Ilahduta kommentillasi sekä minua että kanssalukijoita. Kommentit ovat blogin ainoa polttoaine.